Nieuws

DNRN breidt uit met Regionaal Voetbalnieuws

Logo Regionaal Voetbalnieuws

Krimpenerwaard – DNRN heeft een nieuwe website gelanceerd om ook de voetballiefhebbers in de verschillende regio tegemoet te komen: https://regionaalvoetbalnieuws.nl. De website levert nu een overzicht met voetbalnieuws, standen en uitslagen uit het betaald en amateurvoetbal in Nederland.

Geen toeters en bellen, gewoon voetbal

De website biedt voorlopig simpele nieuwsberichten en een overzicht van alle standen en uitslagen in alle divisies en klassen. Het bevat dus niet heel veel toeters en bellen, maar vooral informatie over standen en uitslagen in de diverse landelijke en regionale competities.

DNRN: informatie altijd gratis

Natuurlijk zijn er meerdere voetbalsites die dergelijke informatie even uitgebreid of op kleinere schaal bieden. Met de website Regionaal Voetbalnieuws wil DNRN er voor zorgen dat dit soort nieuws gratis beschikbaar blijft.