Algemeen

Bekijk hieronder alle vragen

DNRN staat voor De Nederlande Regionale Nieuwsverspreider.

DNRN – De Nederlandse Regionale Nieuwsverspreider is een bedrijf en geen stichting.

Ja op alle merken van DNRN is er ene mogelijkheid om te adverteren. Vraag een offerte aan via https://www.dnrn.nl/offerte

DNRN heeft in totaal 7 merken. Kijk op de pagina ”Onze Merken” om te zien welke dat zijn!

Alle jaarverslagen zijn te vinden op de pagina jaarverslagen

Wij zijn helaas geen erkend leerbedrijf. Stage lopen is om die reden niet mogelijk. Wel kan je je altijd bij ons leuke en gezellige team voegen.

Op de pagina maatschappelijk ondernemen zie je hoe wij maatschappelijk ondernemen voor ons zien. Ga hier naar de pagina

Ga naar de pagina onze merken om alle merken van DNRN te zien

Nieuws

Bekijk hieronder alle vragen

Wij krijgen heel veel persberichten binnen, Daarom wordt er een selectie gemaakt van welke persberichten wel en niet op de website komen.

Wij vullen de regio’s in met cominatie van de veiligheids regio’s of grote steden die dichtbij liggen. Bijv. Woerden ligt dichtbij Gouda en Utrecht maar Woerden is provincie Utrecht daarom dus regio Utrecht

Heb je een vraag over een bepaald artikel dan kan je mailen naar redactie@regioonline.nl

Bepaalde content ( podcast, video’s en of nieusartikelen) is in bepaalde landen wel en niet te zien, dit komt doordat bepaalde landen zo hun eigen media regels hebben waar bijvoorbeeld Regio Online niet aan voldoen of kan voldoen.

Om te voldoen aan alle eisen omtrent AVG wordt op alle platforms van Regio Online de lezers geïnformeerd over eventuele toestemmingen en of wijzigingen van de cokkies en of cookiebeleid.

Op fouten in berichtgeving zullen wij in de meeste gevallen een rectificatie uitgeven, of zullen wij dit melden op onze pagina journalistiek verantwoording

DNRN verzorgt het nieuws voor een breed publiek, Wij zullen dan ook altijd open en eerlijk onze berichtgeving benaderen. DNRN wil geen uitzonderingen maken over welke onderwerpen wel en niet aan bod komen. Wij streven er daarom naar om van alle onderwerpen die er plaats vinden een gelijk aantal berichten te publiceren

Reclame & Inkomsten

Bekijk hieronder alle vragen

Nee. Op alle platformen van DNRN zijn reclames aanwezig. DNRN haalt haar inkomsten uit reclame. Zonder deze reclame geen DNRN

Nee. Op alle platformen van DNRN zijn reclames aanwezig van Google. In sommige gevallen bestaat de kans dat er een reclame aanwezig is die DNRN heeft verstrekt, In dat geval zal DNRN er voor zorgen dat de inhoud van de reclames niet beledigend of discriminerend is en/of wordt.

Regio Online maakt gebruik van Google Adsense. Hiedoor gebeurt het wel eens dat Google een advertentie combineert met jouw zoekopdracht.

DNRN staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Rotterdam, Wij zijn dus een bedrijf. DNRN is een organisatie dat zich maatschappelijk openstelt voor mensen buiten de arbeidsmarkt. Dat houd in dat DNRN alleen met vrijwilligers werkt. De reclame inkomsten worden daarom gebruikt om alle websites draaiend te houden en om er voor te zorgen dat we aan alle richtlijnen en wetten voldoen. Daarnaast wordt er veel geinvesteerd in inovatie en duurzaamheid zo om te zorgen dat DNRN altijd klaar is voor de toekomst!

Termen & Uitingen

Bekijk hieronder alle vragen

DNRN steunt de LHBTI community, Daarom zullen wij als het gat om het geslacht in de meeste gevallen het volgende aanhouden.

  • Man
  • Vrouw
  • Neutraal (Genderneutraal)

DNRN zal in haar berichtgeving geen mensen buitensluiten. DNRN is een open bedrijf waar iedereen mag en kan zijn zoals hij/zij of het wil. Wij zullen dan ook waarborgen dat wij gevarrieerd berichtgeven als het gaat om deze discussie.

Wij zullen de  volgende termen gebruiken/aanpassen

  • (Zwart) wordt donkere een/of getinte personen
  • (Wit) wordt blanke pesonen

Website & Apps

Bekijk hieronder alle vragen

Nee. momenteel heeft DNRN of één van haar merken nog geen app, Hier wordt aan de achterkant wel hard aan gewerkt om een of meerdere apps te realiseren.

Beeld & Auteursrecht

Bekijk hieronder alle vragen

Nee. Op alle merken en fotos van DNRN rust auteursrecht, Het is daarom verbonden om zonder licentie een foto te gebruiken en of te publiceren, Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor alle informatie.