Nieuws

DNRN nieuwe moederbedrijf Regio Online

img_07_h

Krimpenerwaard – DNRN, oftewel De Nederlandse Regionale Nieuwsverspreider is het nieuwe moederbedrijf van o.a. Regio Online. Onder DNRN zullen alle digitale, gedrukte en audiovisuele uitgaven vallen van o.a. Regio Online, Krimpenerwaard Actueel en Podcast Regio Online.

Meer mediavormen, meer structuur

Omdat de diverse merken een sterke groei doormaken en ook de vormen van media verder worden uitgebreid, was een overkoepelende structuur hard nodig. Met de oprichting van DNRN hebben zo alle media van de uitgever een centraal, zakelijk aanspreekpunt.

DNRN

De samenvoeging komt vlak na de overname van Krimpenerwaard Actueel en het opstarten van een podcast platform. Voor nu wordt ingezet op verdere groei via digitale content in de diverse regio’s en het opzetten van de podcasts. Daarnaast wordt gekeken naar de opzet van audiovisuele en mogelijk gedrukte media. Dit zal zeker nog wel wat aanlooptijd nodig hebben, maar de ontwikkelingen gaan door.

Sociale Media


Op sociale media zet DNRN in met Regio Online Nederland en 10 regionale Facebook-pagina’s. Ook wordt gebruik gemaakt van Twitter, Tumblr, Instagram, LinkedIn en worden newsfeeds aangeleverd bij Drimble en Google News. Zo zal De Nederlandse regionale Nieuwsverspreider altijd blijven streven naar het brengen van gratis nieuws, op zoveel mogelijk verschillende platformen.